נבטי חמניה על מצע

נבטי החמניה מגיעים אליכם כשהם עדיין לא בשיא גודלם ותוכלו להמשיך לגדל אותם אצלכם למשך כ 3-5 ימים עד לגודל המתאים ביותר לקציר ואכילה

פתחו את האריזה והניחו את מגש הנבטים על המכסה. כמו בתמונה.

הנבטים זקוקים לצל ולא לאור שמש. מיקום מעולה יהיה השיש במטבח

יש להשקות פעם ביום כוס מים אחת

לאחר שלשה עד חמישה ימים  הנבטים יהיו מוכנים לאכילה
יש לקצור עם מספרים את הכמות שאתם רוצים לצרוך .

       
                          הסבר על ניהול מלאי של נבטי חמניה

אתם יכולים לרכוש מספר קופסאות של נבטי חמניה ברכישה אחת.

תוכלו להניח קופסא אחת בחוץ כדי להכין או הנבטים לאכילה כמו בהסבר למעלה ואת שאר הקופסאות להשאיר במקרר.

לאחר יומיים שלשה להוציא קופסא נוספת ולהכין אותה לקציר כמו בהסבר למעלה וכך תאפשרו לעצמכם אספקה שוטפת למשך כשבועיים

                         בהצלחה ובתאבון !